Åpen kjøp 60 dager

Gratis frakt

Over 300.000 kunder

Din handlekurv

Fortsett å handle

Andre kjøpte også

Bærbar hengekøye for 2 personer

Lett hengekøye som tar opp minimal plass foldet, samtidig som det gir plass til to personer å ligge ned. Laget av slitesterk nylon!
Kundevurdering5 av 5 stjerner!5/5 i gjennomsnitt

Velg ønsket variant: 574 NOK

/stk

Fri frakt<br/>(1-5 dager) Fri frakt
(1-5 dager)
Åpen kjøp </br>60 dager Åpen kjøp
60 dager
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Anmeldelser fra kunder


Legg anmeldelse

Bærbar hengekøye for 2 personer

Velg en vurdering:

5 5 1 Bærbar hengekøye for 2 personer
5 av 5 Kittis Tog med den när jag och sambon skulle sova i tält, slutade med att vi använda hängmattan istället. Spände upp den mellan 2 träd och använde en presenning över, funkade super bra!

Mer om produktet


Portabel hängmatta i tuff design

 

Super-komfortabel hengekøye som holder to personer som ligger ved siden av hverandre! Laget av forsterket nylon for å holde over 200 kg på samme tid. Perfekt for å ta med til alt fra camping, båtturer, stranden eller skogstur! Bær med den i medfølgende pose.


 Holder to personer
 Lett å ta med
 Hang opp på kort tid
 Du får universelle braketts som du enkelt fester i f.eks. nærliggende trær. Etter å ha heklet i stroppene, bare hoppe inn i hengekøya og nyt! Dette er sommerens store favoritt, ta muligheten til å hvile i det åpne for og nyte av en god bok eller Podcast. Den bærbare hengekøya er tilgjengelig i flere flotte farger!


Vi har alt for hverdagen din

Beyond Active er en av de ledende fritidsbutikkene i Norge. Siden starten har vi implementert smarte produkter og løsninger innen sport og fritid. Vårt mål er alltid rask levering, personlig kundeservice og sikre betalinger.

Copyright © 2012 - 2020 Stores For You AB