Åpen kjøp 60 dager

Gratis frakt

Over 300.000 kunder

Din handlekurv

Fortsett å handle

Andre kjøpte også

Hydrasjonsbelte til løpeturen

Hydrasjonsbelte med 2 flasker på hver 280 ml

Ta med deg væske under treningen på en behagelig måte, nå trenger du ikke å bruke en ryggsekk for å gi deg væske. Væskebeltet har 2 flasker og en oppbevaringslomme hvor du kan ha nøklene og andre verdifulle gjenstander.
Kundevurdering4.5 av 5 stjerner!4.5/5 i gjennomsnitt

344 NOK/stk ved kjøp av 2 eller fler

 401 NOK

/stk

Fri frakt<br/>(1-5 dager) Fri frakt
(1-5 dager)
Åpen kjøp </br>60 dager Åpen kjøp
60 dager
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Anmeldelser fra kunder


Legg anmeldelse

Hydrasjonsbelte til løpeturen

Velg en vurdering:

4.5 5 2 Hydrasjonsbelte til løpeturen
5 av 5 THerese Helen Detta är nog det bästa i dryckesbältesväg jag provat. Precis lagom för en medellång runda (5-7 km) och har bra stadga, skakar knappt vid terränglöpning. Fick enkelt ner min mobil och nycklar. Ser riktigt snygg ut dessutom! Rekommenderar 4 av 5 Torbjörn Andersson Nöjd med produkten, undrar dock kring tvättinstruktioner, hade önskat mer detaljerad info där! Men i övrigt funkar den bra, lätt att dricka ur pipen på flaskorna, sitter skönt & sitter där det ska under rundorna.

Mer om produktet


Din beste venn på varme sommerdager

Komfortabelt og tilpassbart væskebelte med oppbevaring for din mobiltelefon, lommebok og andre verdisaker. Væskebeltet leveres med 2 flasker som holder 280 ml hver, væskebeltet sitter godt og har reflekser og en utgang for hodetelefonene dine.

 

 Tilpasselig belte
✓ 2 flasker inkludert
✓ Mobil lagringslomme
✓ Bare 130 gram

 

Væskebeltet er vanntett, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at telefonen din blir våt og utstyrt med refleksdetaljer som gjør deg synlig om kvelden.


Vi har alt for hverdagen din

Beyond Active er en av de ledende fritidsbutikkene i Norge. Siden starten har vi implementert smarte produkter og løsninger innen sport og fritid. Vårt mål er alltid rask levering, personlig kundeservice og sikre betalinger.

Copyright © 2012 - 2020 Stores For You AB