Åpen kjøp 60 dager

Gratis frakt

Over 300.000 kunder

Din handlekurv

Fortsett å handle

Andre kjøpte også

Lue som varmer

Lue som holder deg varm om vinteren

Lue som varmer deg om vinteren, laget av behagelig materiale som puster, passer like godt for damer og herrer, det perfekte tilbehøret til vinteren.
Kundevurdering4.5 av 5 stjerner!4.5/5 i gjennomsnitt

Velg ønsket variant:


114 NOK/stk ved kjøp av 2 eller fler

 206 NOK

/stk

Fri frakt<br/>(1-5 dager) Fri frakt
(1-5 dager)
Åpen kjøp </br>60 dager Åpen kjøp
60 dager
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Anmeldelser fra kunder


Legg anmeldelse

Lue som varmer

Velg en vurdering:

4.5 5 4 Lue som varmer
5 av 5 Mona Varm og behagelig lue, veldig fornøyd 4 av 5 Else J Koselig lue som passer perfekt nå som det blir kaldt ute. 4 av 5 Lena K Väldigt skön mössa, kan rekommendera! speciellt nu när det börjar bli kyligt på kvällen 5 av 5 Tony the man Ruggigt bekväm, bra längd på mössan så att den täcker öronen, tycker att fler och fler säljer för korta mössor som inte täcker hela vägen ner, men denna funkade klockrent.

Mer om produktet


Lue for kalde vintertemperaturer

Myk og behagelig lue i ribbestrikket akryl som holder deg varm om vinteren. Luen kommer i "one size" og passer de fleste.

 

Luen er laget av akryl som gjør den pustende, perfekt om høsten og vinteren kalde dager. Luen kommer i flere forskjellige farger og er utrolig behagelig.

 

Luen har en stilig design mens den garanterer å holde deg varm om hodet, perfekt å ta med deg i skiløypa eller gå på kalde vinterdager.

 

Materiale: Akryl

Vaskeanvisning: Håndvask (30c)


Vi har alt for hverdagen din

Beyond Active er en av de ledende fritidsbutikkene i Norge. Siden starten har vi implementert smarte produkter og løsninger innen sport og fritid. Vårt mål er alltid rask levering, personlig kundeservice og sikre betalinger.

Copyright © 2012 - 2020 Stores For You AB