Åpen kjøp 60 dager

Gratis frakt

Over 300.000 kunder

Din handlekurv

Fortsett å handle

Andre kjøpte også

Skimaske for sport og vinteraktiviteter

Komfortabel skimaske som holder kulde og fuktighet borte, egner seg like godt for barn og voksne. Laget av fleece og neopren som sprer fuktighet.
Kundevurdering4.67 av 5 stjerner!4.5/5 i gjennomsnitt

Velg ønsket variant:


171 NOK/stk ved kjøp av 2 eller fler

 229 NOK

/stk

Fri frakt<br/>(1-5 dager) Fri frakt
(1-5 dager)
Åpen kjøp </br>60 dager Åpen kjøp
60 dager
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Anmeldelser fra kunder


Legg anmeldelse

Skimaske for sport og vinteraktiviteter

Velg en vurdering:

4.67 5 3 Skimaske for sport og vinteraktiviteter
4 av 5 Skier Kjøpte den, men ikke testet ennå, venter på snøen =) 5 av 5 Bonde_67 Använder alltid denna i backen, lätt att andas i den och håller kylan borta, 5 stjärnor! 5 av 5 Annika Lind Beställde till familjen, fick på tre dagar och är enligt beskrivning både värmande och bekväma. Jag har min ibland i kollektivtrafik t.o.m., känns som de ger något form av extra skydd. Går bra att tvätta , står inget om det i beskrivningen men jag tvättade våra i 40 grader och det gick bra!

Mer om produktet


En komfortabel skimaske gjør alt fra ski til ski i vinterhalvåret til en hyggelig opplevelse, selv når det er vind!

 

Denne praktiske skimasken fjerner fuktighet, letter pusten og beskytter halsen, ansiktet og nesen mot kulde! Og best av alt, kan du puste uten problemer gjennom luftventilasjonen i munnen og nesen.

 

Unisex-modell som passer både barn og voksne og er enkel å justere med borrelås. Skimasken er veldig myk og behagelig, laget av fleece og neopren som avleder fuktighet.


Vi har alt for hverdagen din

Beyond Active er en av de ledende fritidsbutikkene i Norge. Siden starten har vi implementert smarte produkter og løsninger innen sport og fritid. Vårt mål er alltid rask levering, personlig kundeservice og sikre betalinger.

Copyright © 2012 - 2020 Stores For You AB