Åpen kjøp 60 dager

Gratis frakt

Over 300.000 kunder

Din handlekurv

Fortsett å handle

Andre kjøpte også

Beyond Active - Ear Pods

Passer til både iPhone og Android

Trådløse EarPods Pro fra Beyond Active! Nyt førsteklasses lydkvalitet, automatisk synkronisering og lang batterilevetid. Kompatibel med både iPhone og Android.
Kundevurdering4.5 av 5 stjerner!4.5/5 i gjennomsnitt

Velg ønsket variant:


574 NOK/stk ved kjøp av 2 eller fler

 689 NOK

/stk

-25%Ord.pris: 919 NOK

/stk

Fri frakt<br/>(1-5 dager) Fri frakt
(1-5 dager)
Åpen kjøp </br>60 dager Åpen kjøp
60 dager
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Anmeldelser fra kunder


Legg anmeldelse

Beyond Active - Ear Pods

Velg en vurdering:

4.5 5 8 Beyond Active - Ear Pods
4 av 5 Ingrid Brukt de i noen timer, veldig fornøyd med lyden. 4 av 5 Mads Med tanke på prisen er disse hodetelefonene veldig bra, betydelig billigere enn originalen 5 av 5 Stina Elsker dem, veldig rimelig og lett å pare sammen 5 av 5 Anders Wall Väldigt nöjd med dessa, riktigt bra ljud för dessa pengar, kan rekommendera! 4 av 5 Mona K Väldigt nöjd med detta köp, lätt att parkoppla till mobilen, hade dom funnits i rosa hade jag köpt ett par till =) 4 av 5 Johannes Har använt originalet ett tag, och jag skulle säga att ljudet i dessa nästan är samma, parkopplingen görs lätt, bra hörlurar för denna peng helt enkelt 5 av 5 Heiskanen Edullinen kuulokkeet hyvällä äänellä 5 av 5 Markku S Erittäin tyytyväinen ääniin, helppo parittaa

Mer om produktet


Automatisk paring og lang batterilevetid

Ventetiden er over! Høykvalitets trådløse EarPods fra Beyond Active!


Beyond Active har lykkes å produsere trådløse EarPods som tilsvarer originalen. Førsteklasses lydkvalitet, stereolyd i begge hodetelefonene når du snakker i telefon og touch-control er noen av funksjonene som hva er inkludert.

I likhet med orignalen har ladetasken en innebygd LED-indikator på innsiden av lokket og en behagelig vekt som gir en forbedret premiefølelse. Hodetelefonene er små i størrelse og passer perfekt inn i øret for å løpe og trene.


 Passer til både iPhone og Android
 Stereolyd i begge hodetelefonene under samtal
 Oppladbart case med LED-indikator
 Lyd i toppklasse!
 Små hodetelefoner i original-størrelse
 Usynlige Touch-knapper


 

Du trenger ikke å bruke to tusenhvis NOK lenger for å få en god In-Ear-hodetelefon med virkelig god lyd og passform.

Med en aktiv spilletid på 3 timer, trenger du heller ikke å bekymre deg for at batteriet i de trådløse hodetelefonene ikke er tilstrekkelig. Ladetiden er bare 1-2 timer til batteriet er fulladet i vedlagte tilfelle, hvor hodetelefonene også er sikkert lagret når du ikke bruker dem.

 

Vi har alt for hverdagen din

Beyond Active er en av de ledende fritidsbutikkene i Norge. Siden starten har vi implementert smarte produkter og løsninger innen sport og fritid. Vårt mål er alltid rask levering, personlig kundeservice og sikre betalinger.

Copyright © 2012 - 2020 Stores For You AB