Åpen kjøp 60 dager

Gratis frakt

Over 300.000 kunder

Din handlekurv

Fortsett å handle

Andre kjøpte også

Bluetooth SleepHeadset - Trådløse sov-hodetelefoner

Kundevurdering5 av 5 stjerner!5/5 i gjennomsnitt

Velg ønsket variant:


401 NOK/stk ved kjøp av 2 eller fler

 459 NOK

/stk

Fri frakt<br/>(1-5 dager) Fri frakt
(1-5 dager)
Åpen kjøp </br>60 dager Åpen kjøp
60 dager
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Anmeldelser fra kunder


Legg anmeldelse

Bluetooth SleepHeadset - Trådløse sov-hodetelefoner

Velg en vurdering:

5 5 1 Bluetooth SleepHeadset - Trådløse sov-hodetelefoner
5 av 5 Marika Superskönt att använda när man ska sova, brukar lyssna på ljudboken i dessa, betydligt skönare än vanliga hörlurar.

Mer om produktet


Unngå kabler i sengen! Steng ut snorking og andre distraksjoner. Lytt til musikk eller lydbok komfortabelt uten å irritere din sengepartner. Disse myke hodetelefonene er designet slik at de passer like bra for treningen som å sove med dem i sengen din - helt trådløs!

Til tross for sin slanke design, opprettholder de sovende hodetelefonene en veldig god lydkvalitet. Nå trenger du ikke lenger bli fast i lydkabler når du sovner til en lydbok!
 

✓ Trådløs modell via Bluetooth!
✓ Lytt til podcasten uten å forstyrre partneren din
✓ Varmt pannebånd under turgåing og jogging
Fordi høyttalerne er tynne, vil du ikke legge merke til dem mens du sover. Til tross for sin slanke design, opprettholder de sovende hodetelefonene en veldig god lydkvalitet. Nå trenger du ikke lenger å forfiltres i lydkabler når du sovner i en lydbok!


Når du reiser, f.eks. tog eller fly, vil man gjerne kunne høre på musikk eller en lydbok, men samtidig behagelig kunne sove. I disse situasjonene SleepHeadset din beste venn!

Pannebåndet er i en strekkbar modell som tilpasser seg hodet. Ladekabel er inkludert. Perfekt om vinteren å ha på seg i en kald vintervandring eller jogge.


Spesifikasjon:
Batterilevetid: Ca 10-12 timer
Lading: USB (kabel inkludert i pakken)
Kompatibel med: iPhone, Android, iPad og i utgangspunktet alle enheter med Bluetooth-mottakere.Vi har alt for hverdagen din

Beyond Active er en av de ledende fritidsbutikkene i Norge. Siden starten har vi implementert smarte produkter og løsninger innen sport og fritid. Vårt mål er alltid rask levering, personlig kundeservice og sikre betalinger.

Copyright © 2012 - 2020 Stores For You AB