Åpen kjøp 60 dager

Gratis frakt

Over 300.000 kunder

Din handlekurv

Fortsett å handle

Andre kjøpte også

Fitnessarmbånd (Elite)

Mål alt fra tid og dato til trinn, søvnsykluser, kaloriforbrenning og hjerterytme. Du kan også lese SMS-en din i dette smarturet. Få mer ut av både treningen og hverdagen! Passer til iPhone og Android og har batteritid på flere dager
Kundevurdering4.75 av 5 stjerner!5/5 i gjennomsnitt

Velg ønsket variant: 399 NOK

/stk

-43%Ord.pris: 699 NOK

/stk

Fri frakt<br/>(1-5 dager) Fri frakt
(1-5 dager)
Åpen kjøp </br>60 dager Åpen kjøp
60 dager
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Anmeldelser fra kunder


Legg anmeldelse

Fitnessarmbånd (Elite)

Velg en vurdering:

4.75 5 4 Fitnessarmbånd (Elite)
5 av 5 Jonathan Fungerer bra, alt du trenger er tilgjengelig, godt kjøp med tanke på prisen 5 av 5 Oskar Tillman Klockren klocka så att säga =) oslagbar för detta pris, används flitigt när jag är ute och springer. 4 av 5 Gunvor Lätt att navigera i menyerna, äntligen en klocka som är lätt att ta på och av om man har lite problem med sina fingrar. 5 av 5 Niina Kasvata kissani!

Mer om produktet


Kombinerat treningsarmbånd og smartwatch
Denne populære og stilige sportsklokken er utrolig intelligent til tross for minimalistisk design. Med treningsfunksjoner som skritteller, kaloriteller, avstandsmåler og hjertefrekvens, kan du måle all slags aktivitet og trening!

✓ Trinnteller, kaloriforbruk og søvnmåler
 Synkroniser med mobil - Se SMS / samtaler
 Komfortabelt og justerbart gummiarmbånd
 Batterilevetid: ca 10 dager

Dette smarte armbånde er også et fullt utstyrt smartwatch som, i tillegg til å presentere dato og klokkeslett, enkelt kan kobles sammen med telefon for å vise meldinger eller samtaler. Unisex modell i flere tøffe farger!
I motsetning til enklere modeller er klokken full vanntett og har en utvidet batterilevetid på omtrent 240 timer eller 10 dager. Du kan enkelt synkronisere med noen helseprogram i mobilen din.


Klokken har også en innebygd søvn-monitor som måler din søvn til kunne tilpasse mobiltelefonens alarmklokke etter.


Vi har alt for hverdagen din

Beyond Active er en av de ledende fritidsbutikkene i Norge. Siden starten har vi implementert smarte produkter og løsninger innen sport og fritid. Vårt mål er alltid rask levering, personlig kundeservice og sikre betalinger.

Copyright © 2012 - 2020 Stores For You AB