Åpen kjøp 60 dager

Gratis frakt

Over 300.000 kunder

Din handlekurv

Fortsett å handle

Andre kjøpte også

Sykkellampe 1000 Lumen

Sykkellampe med oppladbart batteri (USB)

Universal sykkellykt med mange smarte funksjoner! Vanntett og med zoom, strobe-funksjon og innebygd batteri som lades via USB. Festes og fjernes raskt fra styret. Tre forskjellige lysmodus. Passer til alle sykler og scootere.
Kundevurdering4.5 av 5 stjerner!4.5/5 i gjennomsnitt

286 NOK/stk ved kjøp av 2 eller fler

 401 NOK

/stk

Fri frakt<br/>(1-5 dager) Fri frakt
(1-5 dager)
Åpen kjøp </br>60 dager Åpen kjøp
60 dager
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Anmeldelser fra kunder


Legg anmeldelse

Sykkellampe 1000 Lumen

Velg en vurdering:

4.5 5 2 Sykkellampe 1000 Lumen
5 av 5 Maggan, Hässleholm Enkel att montera och lyser riktigt starkt, ingen kommer missa dig i trafiken! 4 av 5 Bengt H Imponerad av lampans kvalite med tanke på priset, har suttit fast på cykeln i alla väder har bara tagit av en kortare perioder när den behövde laddas, är inne på andra året med lampan och allt funkar.

Mer om produktet


Vanntett sykkellykt for bytrafikk eller landeveier

Denne sykkellykten på 1000 lumen garanterer at du er synlig flere hundre meter unna, og gir deg også god oversikt over omgivelsene dine når du sykler i mørket. Bytt enkelt mellom forskjellige lysstyrker og zoomnivåer.  

Sykkellykten har et innebygd batteri (3000 mAh, 3,7) med lang levetid. Du lader enkelt via en datamaskin eller et USB-adapter, og ladekabelen er inkludert i pakken. Du trenger aldri å kjøpe dyre batterier til sykkellykten din igjen! 


 Enkel å montere og skru på/av
 Synlig på 1 km avstand
 Oppladbart batteri (lading via USB)
 Lyser opptil 10 timer ✓ Helt vanntett 


Som følge av den kraftige LED-belysningen, trenger du ikke lenger å bekymre deg for dårlig sikt ved sykkelturer i mørket, siden hele området rundt deg er opplyst, både foran deg og på siden. Du kan også føle deg trygg på at du er godt synlig for bilistene. Den har en innebygd strobe-funksjon som sender ut et blinkende lys, perfekt for f.eks. sykling på landevei.

Lykten leveres med et universelt stativ som du enkelt kan feste til sykkelstyret, scooteren eller et passende feste på båt eller moped.

Spesifikasjon:
- 1 x sykkellampe
- 1 x universell sykkelmontering
- 1 x mikro-USB-laderkabel
- Styrke: 10.000 lumen
- Batteritid: 5-10 timer, avhengig av styrke
- Lysnivåer: Høy stråle, kjedelig lys, strobe / blinkende, zoom
- Vanntett
 Vi har alt for hverdagen din

Beyond Active er en av de ledende fritidsbutikkene i Norge. Siden starten har vi implementert smarte produkter og løsninger innen sport og fritid. Vårt mål er alltid rask levering, personlig kundeservice og sikre betalinger.

Copyright © 2012 - 2020 Stores For You AB