Åpen kjøp 60 dager

Gratis frakt

Over 300.000 kunder

Din handlekurv

Fortsett å handle

Andre kjøpte også

SleepHeadset (3,5 mm)

Komfortabel hodetelefon for sengen og trening. Steng snorking og andre forstyrrelser ute og lytt til musikk uten å irritere sengepartneren.
Kundevurdering4.33 av 5 stjerner!4.5/5 i gjennomsnitt

Velg ønsket variant:


199 NOK/stk ved kjøp av 2 eller fler

 299 NOK

/stk

Fri frakt<br/>(1-5 dager) Fri frakt
(1-5 dager)
Åpen kjøp </br>60 dager Åpen kjøp
60 dager
Betala<br/>med Klarna Betala
med Klarna

Anmeldelser fra kunder


Legg anmeldelse

SleepHeadset (3,5 mm)

Velg en vurdering:

4.33 5 3 SleepHeadset (3,5 mm)
4 av 5 Love-sleep Behagelig. Ledning ikke spesielt i veien. Brukes hver kveld 4 av 5 David O Bruker når jeg hører på lydbok, fungerer perfekt og forstyrrer ikke kjæresten 5 av 5 Solveig Min bedre halvdel fikk denne av meg, og han er fornøyd

Mer om produktet


Steng snorking og andre forstyrrelser ute. Lytt til musikk og podcast uten å irritere sengepartneren. Komfortabel hodetelefon for sengen. Takk være at høyttalerne er tynne, vil du ikke merke dem når du sover. Til tross for den slanke designen har de veldig god lydkvalitet. 


✓ Steng snorking og andre forstyrrelser ute
✓ Lytt til musikk uten å irritere sengepartneren
✓ Pannebånd med myk hodetelefon for en god natts søvn
✓ Perfekt julegave
✓ Tynne høyttalere som er komfortable å sove medStrekkbar modell som tilpasser seg hodet. Den flettede lydkabelen kobles til 3,5 mm lydinngangen til smarttelefonen, MP3-spilleren eller datamaskinen. Perfekt om vinteren under kjølige turer eller jogging. 

SleepHeadset

Pannebåndet tåler maskinvask. Kompatibel med alle smartphones - Android, iPhone med flere (bruk Apple iPhones 6/7/8/X inkludert 3,5 mm adapter). Den kan også brukes som blinder når du sover!


Vi har alt for hverdagen din

Beyond Active er en av de ledende fritidsbutikkene i Norge. Siden starten har vi implementert smarte produkter og løsninger innen sport og fritid. Vårt mål er alltid rask levering, personlig kundeservice og sikre betalinger.

Copyright © 2012 - 2020 Stores For You AB